Chapter 54: Glitter in Their Eyes

aku mendapat inspirasi nk wat post ni dari sini….so ak rasa tetiba plak nk wat tribute post to my BFFs yg telah bersama2 aku selama 5 tahun ak kt UTP ni….

meh2 kiter start…

in random order (tetiba feeling Miss Universe **oops)

we begin with

1) Azwan Fitri Zainal Abidin a.k.a. MORKGE

(gambar kena remove atas sebab2 keselamatan…)

ikon sukan UTP ni **oops…coursemate aku… (p/s: sila abaikan 3 pompuan kt blakang tu…TQ)

ak dah rasa dier tu mcm adik beradik ak dah…lgpun umur dah nk dekat sama kn??

(btw, calon2 laen pun ak anggap mcm tu jugak yer…)

tapi yg ni antara yg ak paling rapat la…time intern tu pun intern 1 tower (KLCC la tu..) tp laen level…n siyesnya dier ni antara reason utama kenapa ak berat sgt nk kuar dr utp kali ni…sebab dah x leh hangout slalu ngan dier serta yg laen2 la…

1 lg…kalau nk borak hal2 ANTM…dier ni la org pertama ak refer dulu…boleh??

2) Mohd Shafiq Ramdan a.k.a. KONAH

(gambar kena remove atas sebab2 keselamatan…)

yg ni pun coursemate aku…yg ni common ngan aku 1 thing sebab kami ni scholar PETRONAS…so hal2 duit scholar ni kami tau sama2 la…bab2 course pun sama2 tau gak la…bab2 laen?? err…

dier ni ak br jer panggil dier Harry Potter…sebab apa?? ehehehe…cuma mereka2 saja yg tau…the only thing ak nk wish kt dier.. “semoga kekal ke anak cucu la yer kali ni” **oops kantoi

3) Zikri Fahmi Zainon a.k.a. MIGIEW ZARA

(gambar kena remove atas sebab2 keselamatan…)

OMG…lepas ni xde la ak nk carut wajah dier lg la pasni…huhuhu…zik ni org kedua ke ketiga (??) yg ak jumpa time masuk2 UTP foundation 1st…dier ni baek sgt…kadang2 tu baek2 sgt dier tu membuatkan ak geram…sebab baek sgt la…dier ni gak peminat Dato’ Siti Nurhaliza…merasa la dlm kereta dok pasang lagu Siti sajor…

(ala…pasni dah x leh merasa TAG 113 dah…huhuhu…)

4) Zieerwan Zainal a.k.a. SYISYA

(gambar kena remove atas sebab2 keselamatan…)

yg ni KONFIRM…antara 1st person yg ak kenal kt UTP…rapat rapat gak…yg ni kalau bab2 criter Survivor ak refer kt dier la…mulut leh tahan laser gak…tp baek sebenarnya org ni..minat lagu2 rock kapak n ala2 jiwang serta lagu2 omputih yg x sekomersial yg kau slalu dgr di radio itu kadang kn?? huhu…

5) Izzul Wafi Mustapa a.k.a. IJOY

(gambar kena remove atas sebab2 keselamatan…)

dalam banyak2 roomate yg aku ada… (matilaa mcm banyak jer kn)..yg ni ak rasa antara yg terbest la…sebab leh jd member gossip sama2…nasib baek skang dier dah graduate n kerja kt KL…merasa la bila ak balik KL nanti ak dtg cari dier la..n kadang2 kalau ada benda yg ak x puas hati pasal sapa2 kn…ak akan refer dier dulu la… (especially time morkge duk rumah sewa luar UTP)

 

hurm….tu jer la dulu kot…kepada yg laen2 tu jgn terasa plak…korang sentiasa di hatiku…boleh??

thought of the day: “I WALK AND I TALK LIKE THIS ALL DAY EVERYDAY Jaslene Gonzalez

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s