Monthly Archives: September 2009

Chapter 34: SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

di kesempatan ini, sya ingin menyusun 10 jari tangan n kaki ingin memohon kemaafan dari pembaca2 budiman sekalian jika ada salah dan silap dari saya…

akhir kata, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin!!!

p/s: entry skit2 jer…malas nak tulis

(nape wish lambat?? hei…sukati aku la…perlu ke kau orang kisah?? janji ak dah wish OK!!! ~matilaa diva berangan…)

thought of the day: xde…sebab mood raya dah kurang skit…ni kat opis la ni!! merasa…

Advertisements

Chapter 33: You’re Beautiful, Now Change

salam bloggers & salam 1malaysia… (tetiba plak!!)

huhuhu…dah lama ak x update blog ak ni kn??

nk wat mcm mana, kt opis ni byk sgt kerja n perkara2 yg berlaku..

kdg2 tu dah mcm malas nk update…

tp ari ni tetiba plak ak rajin skit nk update…

anyway, sepanjang 3 bulan lebish skit ak dah berada kt MJSB ni (tmpt intern ak daa..), ada gak la gathering2 ngan event2 yg best yg ak join skali…

hurm, apa kata biar je gambar2 ni yg menceritakan segalanya… (walaupun banyak la perkataan yg mengiringinya…boleh??)

image001

image003

erm….ni waktu MJSB Mini Sports Carnival 09/10…yg ni dah sebulan lebih yg lalu…

time ni gak siap ada Battle Cry Competition antara Platform (ala2 rumah sukan la kekdahnya…)

Battle cry tu ala2 Cheer gak la…cuma kurang skit pompom tu…

platform kami: ANGSI (tag kami: memang hebat, memang kuat!!!

FYI, I masuk skali tau Battle Cry ni…siap ada solo part lg…  (yg tu….ala2 I terlebih2 gedik plak…boleh?? *pitam…)

(yg hanjeng tu…1st time nk pecahkan belon tu (as part of our gimmick), belon x pecah kau!!! kekdahnya abis 1 dewan tu gelak kt I…nasib baek 2nd time tu belon tu pecah plak… *nanges -nervous kot)

akan tetapi, last2 Platform kami Menang tau!! 1st place lg… (tp matilaa satu opis kenal I for a few days gak laa..)

pastu…3 weeks ago, ada lak Futsal tournament…sekali lg platform kitorang menang utk kategori laki2 n pompuan…

tapi, kekdahnya I xde waktu tu…g balik UTP nk jumpa kawan2 lama ngan layan convofair sat… 9although as I said in my facebook wall a few weeks later: “i would rather go and see the futsal players on action”…boleh??)

huru…x sabar2 nk tunggu game seterusnya…kali ni I nak maen plak… boleh ke ha??

image009

(ni waktu game futsal tu la, tapi I xde dlm gambar tu… *nanges 10 minit)

03092009161

03092009141

03092009171

erm…yg ni plak waktu Majlis Berbuka Puasa MJSB yg lepas…ari khamis ari tu…kali ni majlis turut disertai oleh anak2 yatim dari 2 buah rumah amal… (matilaa ayat skema sgt)

kekdahnya, ak n ada sorang staff tu…dari opis kul 4 pm tu..trus g jalan semarak amik anak dier kt sekolah…n trus g wisma sejarah…kt situ la majlis tu diadakan…

huhuhu…ok gak la…waktu tu sumer org beramah mesra kekdahnya…walalupun kdg2 tu kt opis nan-ADO nak tegur satu sama laen jadinya…

(x sabar nk tunggu Raya Gathering MGoC..I jd glamorous usher!!! boleh??)

1st pic tu ngan ‘Datin Seri’ Gala Comel…oops (matilaa kena bambu kt opis pasni kalau dier baca ni noo…)

–> udah2 la…I dah tulis banyak ni…nanti kalau ada criter laen lg, I tulis kt sini OK?? ~penat taip ni…

p/s: blog I yg ala2 kuno ni dikunjungi oleh seseorang yg terkenal gak la...
sapa beliau?? RAHSIA!!! (x nak bg tau...hahaha...)

thought of the day: As we are talking right now, some girls are being circumsized and no one is doing anything about it. Fatima