Monthly Archives: March 2009

Chapter 22: The Good Guys Should Win in the End

huhuhu…lama giler ak x update kn?? (ayat cliché sgt) maklumlah…sumer org termasuk ak busy katanya..
so, perkembangan terbaru saya (ala2 artis sgt..):
– bakal hadapi test Eng Economics ari khamis ni…padahal 1 chapter pun ak x baca lagi…
– baru je lepas test 1 Transport Phenomena…nama je open-book test…soalan tetap susah…
– baru je lepas g lab Thermal Analysis kt Building 4 utk wat ETP nyer experiment…gigih bangun kul 8 am ni…
– baru je lepas roadshow MAKK X kt pocket D last week…ak dah boleh wat marshmallow ngan chococlate dah…ramai org nk..jgn jeles!!
– masih lagi layan American Idol 8 (dah masuk top 13…1st time katanya…) ngan Survivor: Tocantins (dah 4 episod dah…)
– baru je layan ANTM…yg dah masuk cycle 12…tp season ni…drama gaduh2 ala2 catfights dah start awal gak…b4 masuk umah lg dah ada bitch2 dah…boleh??
– -baru je tolong konah masak kt umah morkge..menunya?? nasi minyak (yg x rupa nasi minyak pun…), kari ayam (terlebih santan punya pasal…kari jadi pekat giler…), acar timun (colourful nyer acar dier..) ngan air sprite ngan pepsi je…yg makan?? morkge, gue, konah, zik ngan morkte 3G…

hurm..apa lg ek?? tu je la dulu kot..

saja2 nk buang masa…ok la, gue chow dulu!!

thought of the day: “I have to shave my armpits?” Fatima

Advertisements